Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Nieuwe Kaai, Wonen aan de Ham, appartementen HAMHUIS
4611 EV Bergen op Zoom
Koopaanneemsom € 317.500,- tot € 609.500,- Verkocht
0164-685925

Kenmerken

Aantal kavels 21 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

WONEN AAN DE HAM: HAMHUIS

WONENAANDEHAM.NL/HAMHUIS
 

21 appartementen aan het water

In deze robuust vormgegeven driekamerappartementen en vierkamerpenthouses aan het water geniet u binnen én buiten van deze

...
Lees meer

Omschrijving

WONEN AAN DE HAM: HAMHUIS

WONENAANDEHAM.NL/HAMHUIS
 

21 appartementen aan het water

In deze robuust vormgegeven driekamerappartementen en vierkamerpenthouses aan het water geniet u binnen én buiten van deze bijzondere locatie. Zet vanuit uw open keuken iets heerlijks op tafel in uw riante living. Of kies voor een zomeravondje lang natafelen op uw royale balkon of terras. Die vrijheid heeft u ook als het om de indeling van uw appartement – variërend van zo’n 105 tot 183 m2 – gaat. Een master bedroom grenzend aan het terras of walk-in closet: in het Hamhuis kunt u naar hartenlust uitpakken. Dat kunt u trouwens ook in de binnenstad van Bergen op Zoom. U loopt namelijk zo naar de vele historische bouwwerken, uw favoriete winkel of restaurant of één van de vele markten en evenementen die deze bijzondere stad rijk is.


De koopsommen van de appartementen zijn vastgesteld. Alle woningen beschikken straks over minimaal één buitenruimte op het zuiden, een eigen berging in de kelder en een parkeerplaats. Ze worden daarnaast met luxe sanitair afgewerkt. De appartementen, variërend van 105 - 122 m2, zijn te koop vanaf € 317.500,- v.o.n. De royale penthouses zijn 183 m2 groot en te koop vanaf € 599.500,- v.o.n.

Heeft u interesse in de appartementen?

Alle verkoopinformatie is te vinden op onze site (bij media) en op wonenaandeham.nl.
 
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 317.500,- - € 609.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 183 m² Inhoud 321 m³ t/m 549 m³ Start Verkoop 23-09-2017 Aantal kavels 21 Vrij 18 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.