Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
BergsLicht appartementen
4611 HL Bergen op Zoom
Koopaanneemsom € 415.000,- tot € 415.000,- Verkocht
0164-685925

Kenmerken

Aantal kavels 1
Lees meer

Omschrijving

Bergs Licht, Kom heerlijk Wonen in het Havenkwartier!
Wonen midden in het historische Havenkwartier van Bergen op Zoom aan de rand van het centrum. Een kleinschalig woonplan met 59 woningen en appartementen, dat een prachtige verbinding vormt tussen de binnenstad en de gewilde...
Lees meer

Omschrijving

Bergs Licht, Kom heerlijk Wonen in het Havenkwartier!
Wonen midden in het historische Havenkwartier van Bergen op Zoom aan de rand van het centrum. Een kleinschalig woonplan met 59 woningen en appartementen, dat een prachtige verbinding vormt tussen de binnenstad en de gewilde wijk Havenkwartier.
Op de plek van de oude gasfabriek, het PNEM terrein, aan het einde van de Fabriekstraat ontstaat straks een intiem en gezellig woonplan met fraaie nieuwbouw eengezinswoningen, luxe appartementen, levensloopbestendige bungalows en een bijzondere patriciërswoning.

23 Appartementen, nog slechts 1 te koop, bouwnummer 20
Wil je echt iets bijzonders, dan gaat je hart vast sneller kloppen van dit appartement op de 4e verdieping. Deze fantastische woning heeft  een complete extra verdieping met extra slaapkamer(s)/studiekamer, badkamer en een prachtige vide. Hierdoor heb je niet alleen - heel veel – meer (berg)ruimte en mogelijkheden, maar ook vrij zicht op de robuuste, hoge kap.

- luxe top appartement met vide:
- ca.182 m2 woonoppervlakte:
- 2 slaapkamers waarvan 1 extra grote slaapkamer;
- ruimte voor extra slaapkamers op de verdieping;
- balkon ca 14 m2;
- eigen garagebox;
- vloerverwarming;
- zonnepanelen verwarmen de gemeenschappelijke ruimten;
- prijs. € 415.000,- v.o.n.;

In vroeger tijden was het Havenkwartier een belangrijk stukje Bergen op Zoom. Hier kwamen de schepen aan en bevoorraadden zij de garnizoenen van het Franse leger. Aan het einde van de vorige eeuw, toen het vervoer van goederen over de weg steeds veiliger en sneller werd, verloor de Haven grotendeels zijn handels- en logistieke functie en ontstond een rustige woonwijk, net buiten het drukke centrum van Bergen op Zoom.

Het Havenkwartier is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen, dankzij de fraaie nieuwe huizen die moeiteloos mengen met de historische bebouwing. Maar natuurlijk zorgen ook de nabijheid van het water, het knusse winkelplein met bijzondere speciaalzaken en de unieke ligging tussen de historische binnenstad, park “Kijk in de Pot” en de boulevard langs de Binnenschelde voor extra aantrekkingskracht bij nieuwe bewoners. Kort gezegd; Het Havenkwartier en de ligging van BergsLicht daarbinnen is een uitstekende plek om te straks te wonen en te genieten.
 
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 415.000,- - € 415.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 182 m² Inhoud 550 m³ Aantal kavels 1 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.