Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Heimolen
4625 DD Bergen op Zoom
Koopaanneemsom € 125.000,- tot € 125.000,- Verkocht
0164-685925

Kenmerken

Lees meer

Omschrijving

Koopprijs € 125.000,00 k.k.
Excl. de bijdrage Ruimte voor Ruimte ca. € 125.000,= excl. BTW en gemeentelijke kosten

Landelijk, in een lommerrijke omgeving gelegen
...
Lees meer

Omschrijving

Koopprijs € 125.000,00 k.k.
Excl. de bijdrage Ruimte voor Ruimte ca. € 125.000,= excl. BTW en gemeentelijke kosten

Landelijk, in een lommerrijke omgeving gelegen unieke bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning

Ligging
De bouwkavel is uniek gelegen in een landelijke omgeving nabij alle voorzieningen en uitvalswegen. De kavel is gelegen in een rustige lommerrijke woonomgeving aan de zuid/oostzijde van Bergen op Zoom, nabij natuurgebied, bossen en recreatievoorzieningen. Het object is gelegen op slechts 40 autominuten van de Randstad en 20 autominuten van Antwerpen.

Bouwkavels
De bouwkavels hebben een frontbreedte van circa 27 meter en een kavelgrootte van circa 1045 m². De bebouwingsmogelijkheden zijn ruim. De inhoud van de nieuw te bouwen woning mag maximaal 1000 m³ bedragen. De maximale oppervlakte aan bijgebouwen bedraagt 75 m².

Bodemonderzoek
Recentelijk is door De BodemOnderzoeker te Arnemuiden een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. De conclusie van dit onderzoek is dat er geen beperkingen voor de bebouwing zijn aangetroffen. De rapportage ligt ter inzage op ons kantoor.

Rood voor Groen
Door de Gemeente is deze locatie aangewezen om in aanmerking te komen voor de Rood voor Groen regeling. De gemeentelijke Rood voor Groen regeling creëert de mogelijkheid om van de algemene beleidslijnen ten aanzien van het bouwverbod van burgerwoningen in het buitengebied af te wijken. Dit enkel indien er sprake is van een aanmerkelijke kwaliteitsverbetering en een initiatief dat planologisch aanvaardbaar is.

De gemeente Bergen op Zoom heeft met de provincie Noord Brabant een bestuursovereenkomst ondertekend, waarbij de (financiële) kaders voor de uitvoering van deze regeling zijn beschreven. De provinciale Ruimte voor Ruimte regeling dient daarbij als instrument voor de financiële verevening. De Ruimte voor Ruimte regeling heeft tot doel dat de ruimtelijke kwaliteit verbeterd wordt door in ruil voor sloop van de agrarische bedrijfsgebouwen die in gebruik zijn of waren voor de intensieve veehouderij, de bouw van woningen op passende locaties toe te staan in afwijking van de regel dat geen burgerwoningen mogen worden toegevoegd aan het buitengebied.

Diversen:
* de locatie dient beslist bezichtigd te worden voor het verkrijgen van een goede indruk
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 125.000,- - € 125.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 1045 m² Vrij 0

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.