Terug naar de resultaten
Markiezaten Zuidrand - Fase 1
4616 Bergen op Zoom
Koopaanneemsom € 370.000,- tot € 0,- Beschikbaar
0164-685925

Kenmerken

Aantal kavels 6 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

MODERNE 2 ONDER 1 KAPWONINGEN DE ZUIDRAND

Aan de zuidrand van de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom komen in totaal 14 modern vormgegeven 2 onder 1 kapwoningen. Bedaux De Brouwer Architecten heeft 2 types uitgewerkt waarbij de ene woning de mogelijkheid voor dakterras aan...
Lees meer

Omschrijving

MODERNE 2 ONDER 1 KAPWONINGEN DE ZUIDRAND

Aan de zuidrand van de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom komen in totaal 14 modern vormgegeven 2 onder 1 kapwoningen. Bedaux De Brouwer Architecten heeft 2 types uitgewerkt waarbij de ene woning de mogelijkheid voor dakterras aan de voorzijde van de woning heeft en de andere aan de achterzijde. Standaard zijn 2 parkeerplaatsen en een houten berging. Een carport of garage is optioneel. 

Alle woningen hebben een complete keuken en badkamer. Uiteraard zijn ze gasloos, hebben een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

2 ONDER 1 KAPWONING
Woningen in een aansprekende, moderne architectuur én met alle gemakken van deze tijd. Standaard hebben de woningen 3 slaapkamers, maar er is op de 2e verdieping nog ruimte genoeg voor een extra slaapkamer of hobbykamer. Laat die logé 's maar komen!

Dakterras
Je kunt het van de buitenkant al zien. De ene helft van de 2 onder 1 kapwoning heeft de mogelijkheid voor een dakterras aan de voorzijde van de woning. Bij de andere woning kan dit zonneterras aan de achterzijde gemaakt worden. 

Buiten
De woningen krijgen een houten berging achter in de tuin. Via een poort bij de inrit kun je makkelijk achterom komen. Je auto kun parkeren op de inrit naast de woning. Daar zijn standaard 2 parkeerplaatsen. Optioneel kun je naast de woning nog voor een carport of garage kiezen.

Zuidrand Fase 1 bestaat uit 6 woningen en de verwachte start verkoop is begin 2020. De overige 8 van Fase 2 zijn daarna aan de beurt. 

Bent u nieuwsgierig naar dit project? Schrijf u dan nu in via volgende website:
www.nieuwbouw-markiezaten.nl/de-meander/woningen

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 370.000,- - € 0,- Indeling Gebruiksoppervlakte 134 m² t/m 139 m² Inhoud 512 m³ t/m 529 m³ Perceeloppervlakte 332 m² t/m 357 m² Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.