Terug naar de resultaten
 in Bergen Op Zoom 4616

Markiezaten Fase II Noord

4616 Bergen op Zoom

Omschrijving

MAAK KENNIS MET DE MEANDER FASE 2 NOORD

WONEN AAN WATER
Aan het water van de Augustakreek kun jij straks wonen in een prachtige 2 onder 1 kapwoning. Met de achtertuin op het zuiden die grenst aan het water ervaar je het hele jaar een vakantiegevoel. Zie jij jezelf al zitten op de vlonder met een drankje en een goed boek? Of wat denk je in de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 340.000,- tot € 370.000,- Gebruiksoppervlakte 129 m² t/m 137 m² Inhoud 477 m³ t/m 578 m³ Perceeloppervlakte 210 m² t/m 341 m² Aantal kavels 44 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1
Lees meer

Omschrijving

MAAK KENNIS MET DE MEANDER FASE 2 NOORD

WONEN AAN WATER
Aan het water van de Augustakreek kun jij straks wonen in een prachtige 2 onder 1 kapwoning. Met de achtertuin op het zuiden die grenst aan het water ervaar je het hele jaar een vakantiegevoel. Zie jij jezelf al zitten op de vlonder met een drankje en een goed boek? Of wat denk je in de winter als het water dichtgevroren is? Bind de schaatsen onder en je stapt zo vanuit je tuin het ijs op!

WONEN AAN EEN PLEINTJE
Heerlijk rustig wonen is het in Fase 2 Noord. Af en toe fietst er iemand voorbij, zie je de buurvrouw de hond uitlaten en komt de postbode een pakketje bezorgen. Geen geraas van auto's voorbij je huis maar kinderen die veilig voor de deur spelen met vriendjes op het plein. Auto's staan niet op straat geparkeerd maar netjes op de inrit of in de aangebouwde garage naast de woningen. Op deze plek staan straks traditionele 2 onder 1 kapwoningen in verschillende gevelkleuren. 

2 ONDER 1 KAPWONING
De 2 onder 1 kapwoningen worden in een traditionele architectuur gebouwd, maar met alle moderne gemakken van deze tijd.  

Luxe keuken
De woningen krijgen allemaal een luxe keuken die uitzicht biedt op de achtertuin. Maak een mooie overkapping achter het huis en je kunt altijd lekker buiten eten. Zo wordt koken nóg leuker.

3 slaapkamers maar ruimte voor 4 
Standaard hebben de woningen 3 slaapkamers, maar er is op de 2e verdieping nog ruimte genoeg voor een extra slaapkamer of hobbykamer.

De achtertuinen van 14 ruime 2 onder 1 kapwoningen Type D liggen met vlonder aan het water van de Augustakreek. Deze woningen zijn ruim 5,7 meter breed. Rondom een groen pleintje staan fijne 2 onder 1 kapwoningen Type C met garage geschakeld.

De woningen krijgen een garage tegen het huis aan. 2 auto's kun je kwijt op de inrit naast de woning. Via een gezamenlijk achterpad hebben kun je met je fiets in de achtertuin komen.

Heeft u interesse in dit mooie project? Schrijf u dan nu in via volgende website: 
www.nieuwbouw-markiezaten.nl/de-meander/woningen
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 340.000,- - € 370.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 129 m² t/m 137 m² Inhoud 477 m³ t/m 578 m³ Perceeloppervlakte 210 m² t/m 341 m² Aantal kavels 44 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.