Terug naar de resultaten
De Kievit
4661 JD Halsteren
Koopaanneemsom € 225.000,- tot € 229.000,- Beschikbaar
0164-685925

Kenmerken

Aantal kavels 6 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

BIJNA UITVERKOCHT, NOG MAAR 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

WONEN IN HET DORPSHART VAN HALSTEREN
HET IS VANAF NU MOGELIJK OM EEN KIJKJE TE KOMEN NEMEN IN DEZE APPARTEMENTEN!

BENT U NIEUWSGIERIG GEWORDEN? MAAK GEWOON EVEN EEN AFSPRAAK MET ONS EN WE LATEN...
Lees meer

Omschrijving

BIJNA UITVERKOCHT, NOG MAAR 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

WONEN IN HET DORPSHART VAN HALSTEREN
HET IS VANAF NU MOGELIJK OM EEN KIJKJE TE KOMEN NEMEN IN DEZE APPARTEMENTEN!

BENT U NIEUWSGIERIG GEWORDEN? MAAK GEWOON EVEN EEN AFSPRAAK MET ONS EN WE LATEN DEZE LEUKE APPARTEMENTEN GRAAG AAN U ZIEN.

6 RUIME VERNIEUWDE MAISONNETTE WONINGEN ANNO 2019 BOVEN DE VERNIEUWDE ALBERT HEIJN SUPERMARKT.

HET PLAN:
Het gebouw van De Kievit is onherkenbaar veranderd. Zo heeft het een compleet nieuwe gevel, variatie in raampartijen, geven de gemetselde pilaren en contrasterende luifel het pand extra karakter. Aan de voorzijde worden nieuwe bomen en groenpartijen aangebracht. Dit geeft een fraai uitzicht vanuit de woonkamer en loggia. Het grootste pluspunt van de maisonnette woning is de enorme woonoppervlakte van zo'n 130 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Alle ruimte om goed te kunnen leven dus!

Ook de buitenruimten zijn bovengemiddeld ruim en liggen perfect in de zon. De woning beschikt overigens over een groot balkon aan de achterzijde (zuid- oost) en een loggia aan de voorzijde (noordwest). Zo kun je dus zowel 's ochtends met een kop koffie genieten van de zon als in de avond met een drankje. Met een ruime woonkeuken, living, studeerkamer/kantoor, hal en toilet op de eerste verdieping, 4 ruime slaapkamers en badkamer op de 2e verdieping biedt deze woning veel mogelijkheden.

DE LIGGING:
Wonen midden in het centrum van Halsteren met alle voorzieningen lekker dichtbij. Naast de vernieuwde supermarkt, heb je hier ook een bakker, slager, bloemist en drogist dicht bij de hand. En dat is niet alleen gemakkelijk, maar de levendigheid op straat maakt het tevens een heel gezellige locatie om te wonen.

Naast De Kievit en De Merel zal ook het appartementsgebouw De Leeuwerik worden gerenoveerd. Hiermee wordt het dorpshart van Halsteren weer helemaal anno nu en kun je er straks nog prettiger wonen en winkelen.

Er ligt een mooie full colour verkoopbrochure op ons kantoor klaar voor u: stuur even een mail, bel ons of kom gerust even langs!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 225.000,- - € 229.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 6 Vrij 6 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.