Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Stadsboederij Buiten de Veste
4651 Steenbergen
Koopaanneemsom € 244.500,- tot € 525.000,- Beschikbaar
0164-685925

Kenmerken

Aantal kavels 23 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

De verkoop van STADSBOERDERIJ BUITEN DE VESTE is in VOLLE GANG!

Door bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg en MEMO Projectontwikkeling worden luxe en duurzame appartementen gerealiseerd. Een schitterend nieuwbouwproject in...
Lees meer

Omschrijving

De verkoop van STADSBOERDERIJ BUITEN DE VESTE is in VOLLE GANG!

Door bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg en MEMO Projectontwikkeling worden luxe en duurzame appartementen gerealiseerd. Een schitterend nieuwbouwproject in Steenbergen.

HET PLAN
Een groots appartementencomplex met een kleinschalig uiterlijk en dorps karakter, passend bij de omgeving. Het appartementencomplex geeft ruimte aan 23 appartementen verdeeld over 17 verschillende typen en 4 woonlagen. De appartementen bieden een gebruiksoppervlakte van minimaal 81 m2 tot 163 m2 en een royale buitenruimte van 10,8 m2 tot 24,9 m2. Luxe en duurzaam wonen staat in het complex voorop. Dit vertaalt zich in een riante living, complete keuken, geheel afgewerkte badkamer, ruime slaapkamers en veel lichtinval.

Op de begane grond bevindt zich de eerste woonlaag. Naast het appartementencomplex bevinden zich de parkeerplaatsen met persoonlijke berging.

DE LIGGING
Wonen in de Stadsboerderij Buiten De Veste doet u in een groene omgeving, met een weids uitzicht én de ideale ligging tussen wereldsteden Rotterdam en Antwerpen. Nabij de TOPLOCATIE van het appartementencomplex zijn alle voorzieningen voorhanden, zo zijn er onder andere meerdere supermarkten, bakkers, kappers, drogisterijen, een slijterij en diverse banken.

Laat u liever de drukte even achter u? Geen probleem, vanuit en rondom Steenbergen zijn diverse wandelroutes uitgestippeld. Ook hoeft u niet stil te zitten, in de stad worden diverse sporten aangeboden en is het onderwijs goed vertegenwoordigd met 4 basisscholen, een middelbare school en 6 kinderopvangen.

BROCHURE
Op ons kantoor ligt een prachtige brochure voor u klaar: vraag hem nu aan!

INSCHRIJVEN
Heeft u interesse? Neem snel contact op met Helmig Makelaardij!TIP: KIJK OOK EENS OP: www.stadsboerderijbuitendeveste.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 244.500,- - € 525.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 23 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.