Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Couveringe Park
4651 CL Steenbergen
Koopaanneemsom € 259.000,- tot € 360.000,- Verkocht
0164-685925

Kenmerken

Aantal kavels 12 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

COUVERINGE PARK: Licht en ruim wonen in Steenbergen
 
2 vrijstaand geschakeld, 8 tweekappers & 2 villa’s
 
VRAAG NU DE BROCHURE AAN VOOR MEER INFORMATIE !
 
Couveringe Park is een ruim opgezette...
Lees meer

Omschrijving

COUVERINGE PARK: Licht en ruim wonen in Steenbergen
 
2 vrijstaand geschakeld, 8 tweekappers & 2 villa’s
 
VRAAG NU DE BROCHURE AAN VOOR MEER INFORMATIE !
 
Couveringe Park is een ruim opgezette wijk dichtbij diverse voorzieningen die in een gefaseerde aanpak gebouwd wordt. Dit deelproject omvat 12 woningen, zowel tweekappers als vrijstaand geschakelden, waarbij verschillende opties mogelijk zijn en die volledig voldoen aan de huidige strenge EPC-normen.
 
Wonen in Couveringe Park betekent wonen in een jonge wijk met fijne woningen voor starters, doorstromers én senioren waarbij het centrale binnenplein het groene hart van de wijk is. Dit alles op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Steenbergen en voorzieningen zoals het openluchtzwembad De Meermin, diverse sportaccommodaties  en basis- en voortgezet onderwijs. Maar even gemakkelijk wandelt of fiets u in het prachtige buitengebied, langs de kabbelende Vliet of in een van de weidse polders.
 
Rust, ruimte en levendigheid: in Couveringe Park te Steenbergen heeft u het allemaal binnen handbereik.
 
Type C2 2 vrijstaand geschakelde woningen met erker, bouwnummer 36 en 45
Deze twee ruime vrijstaand geschakelde woningen worden gebouwd op de twee hoekpercelen, de linker (36) wordt uitgevoerd in een lichte steen met de garage rechts, de rechter(45)  in een roodbruine steen met de garage links.
 
Type C 8 ruime tweekappers met mogelijkheid aanbouw, bouwnummer 37 t/m 44
Deze tweekappers zullen u verbazen met de ruimte en kwaliteit die u krijgt voor de scherpe vraagprijs. alle 8 woningen worden uitgevoerd in roodbruine steen met witte kozijnen
 
Type A 2 royale villa’s met erker geschakeld via de garage, bouwnummer 47 en 48
Deze twee geweldige villa’s, links en rechts geschakeld via de garages, worden gebouwd in een roodbruine steensoort op ruime percelen.
 
Architectuur
De architect heeft zich bij het ontwerp van de woningen laten inspireren door het karakteristieke centrum en dit gecombineerd met een eigentijdse uitstraling. De bouwstijl wordt gekenmerkt door eenvoud, maar dan met aantrekkelijke extra’s en smaakvolle detaillering, zoals de grote Franse balkons met openslaande deuren. Er is veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren. Dit alles zorgt voor een heerlijke woning voor het hele gezin. In Couveringe Park zijn al een aantal van deze type woningen gebouwd in de vorige fase, neemt u gerust een kijkje.
 
Keuken
Binnen dit project is de keuze gemaakt voor een projectkeuken maar aangezien er zoveel verschillende mogelijke keukens zijn als verschillende smaken kunt u ook voor een stelpost kiezen. Dit betekent dat u naar eigen wens bij onze leverancier uw nieuwe keuken kunt bestellen.
Wilt u graag modern en licht of juist meer stoer industrieel? Een kookeiland in uw ruime woonkeuken van waaruit u zo de zonnige tuin in loopt? Samen met de aannemer kunt u in een vroeg stadium van de bouw de precieze aansluitingen bepalen.
Voor type C, de tweekappers, geldt een stelpost voor de keuken van € 4.250,- inclusief BTW.
Voor type C2, de vrijstaand geschakelden, en type A, de villa’s, geldt een stelpost keuken van
€ 6.650,- inclusief BTW.
 
Sanitair
De aannemer Aan de Stegge Roosendaal heeft gekozen voor moderne en lichte badkamers van Sphinx sanitair. Standaard worden de woningen opgeleverd met een wastafel, zwevend toilet en een douchecombinatie waarbij alles stilistisch op elkaar is afgestemd.
U heeft echter uiteraard de mogelijkheid ook hierin invulling aan uw eigen wensen te geven en een keuze te maken uit verschillende varianten en uitvoeringen. Meer informatie en beeldmateriaal vindt u in de kopersmap die Aan de Stegge Roosendaal u zal verschaffen.
 
Duurzaamheid
In het bouwplan wordt veel aandacht geschonken aan duurzaamheid. Dit komt onder meer tot uitdrukking in de materialen die worden gebruikt voor de realisatie. Daarnaast zijn er diverse energiebesparende maatregelen getroffen, zoals een hoogwaardige isolatie van vloeren, wanden en dak, HR++ beglazing, ventilatieroosters, een HR Cv-ketel en zonnepanelen. Naast de verhoging van het comfort zorgt dit tevens voor een lage energierekening. Wat betreft het aantal te plaatsen zonnepanelen, het precieze aantal moet nog berekend worden.

Alle toe te passen maatregelen resulteren in een uitermate duurzame woning die voldoet aan de eisen die gelden voor energielabel klasse A en de huidige EPC-norm van 0,4: een aangename en energie beperkende manier van leven.
 
Energielabel
De technieken die in de woningen zijn toegepast zijn aan strenge controles onderworpen en vallen binnen de Woningborg-garantie van uw woning. Aan de Stegge Roosendaal realiseert de 12 woningen in nauwe samenwerking met derden en laat professionaliteit, slagvaardigheid, duurzaamheid en persoonlijke passie terugkomen in al haar projecten. Op maat gemaakt, toekomstgericht en goed onderbouwd.
 
Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op voor meer informatie !
 
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 259.000,- - € 360.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 191 m² t/m 254 m² Inhoud 560 m³ t/m 733 m³ Perceeloppervlakte 231 m² t/m 373 m² Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.