Terug naar de resultaten
 in Steenbergen 4651

Citadel 51 - Stadsboerderij

4651 Steenbergen

Omschrijving

Exclusief penthouse in nieuwbouwcomplex ‘De Stadsboerderij’, o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 balkons, berging en 2 privé parkeerplaatsen

ALGEMEEN:
Laat u verrassen door nieuwbouwcomplex ‘De Stadsboerderij’, alwaar zich dit exclusieve penthouse van maar liefst 163 m² zich op de 3e verdieping bevindt.

U waant zich in luxe...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 549.500,- tot € 549.500,- Gebruiksoppervlakte 163 m² Inhoud 425 m³ Aantal kavels 1 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1
Lees meer

Omschrijving

Exclusief penthouse in nieuwbouwcomplex ‘De Stadsboerderij’, o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 balkons, berging en 2 privé parkeerplaatsen

ALGEMEEN:
Laat u verrassen door nieuwbouwcomplex ‘De Stadsboerderij’, alwaar zich dit exclusieve penthouse van maar liefst 163 m² zich op de 3e verdieping bevindt.

U waant zich in luxe door de aanwezigheid van een 3-tal slaapkamers, een ruime badkamer, royale lichte woonkamer met wijds uitzicht en bovenal 2-tal zonnige balkons met ruimte voor uzelf en zelfs uw bezoek. Extra comfortabel is dat de appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en een gasloze oplevering.

Uiteraard is het appartement gelijkvloers uitgevoerd en is een luxe liftinstallatie voorzien waardoor u volledig levensloopbestendig woont. Verder verrast het appartement door de vele raampartijen met de nodige lichtinval en de doorlopende plafonds tot in de nok van de kap.

Stadsboerderij Buiten de Veste is gelegen op een toplocatie in Steenbergen. Op loop- en fietsafstand treft u de nodige stadsvoorzieningen als winkels, horeca, e.d. en op slechts ca. 30 minuten bereikt u de grote steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Het complex wordt momenteel vanuit nieuwbouw gerealiseerd waarbij een zorgeloos Woningborg Garantiecertificaat wordt afgegeven. De inrichting van de keuken, badkamer en het toilet alsmede de afwerking van de wanden en vloeren zijn nog naar eigen smaak en beleving uit te kiezen zodat het appartement echt Uw eigen wordt!

INDELING:
Begane grond: (betonvloer)
* centrale hal/entree met aan buitenzijde een bellentableau met videofoon en postkasten;
* privé berging;
* 2 privé parkeerplaatsen;
* zonnepanelen op het algemene dak t.b.v. verbruik van de VvE;

Appartement:
3e verdieping: (betonvloer)
* hal/entree, wandafwerking behangklaar, cementdekvloer, spuitwerkplafond;
* betegeld toilet met fonteintje;
* royale woonkamer (ca. 75,6 m²) met toegang tot 2 balkons, wandafwerking behangklaar, cementdekvloer, plafond binnenkant kap afgewerkt met spuitwerk;
* open keuken met diverse aansluitingen t.b.v. een nog te plaatsen inbouwkeuken, reeds voorzien van extra leidingwerk t.b.v. kookeiland;
* vanuit de hal toegang naar:
* hoofdslaapkamer (ca. 28,7 m²), wandafwerking behangklaar, cementdekvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 2 (ca. 14,1 m²), wandafwerking behangklaar, cementdekvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* slaapkamer 3 (ca. 7,3 m²), wandafwerking behangklaar, anhydrietvloer, plafond afgewerkt met spuitwerk;
* betegelde badkamer, voorzien van een ligbad, toilet en 2 enkele wastafels;
* technische ruimte voorzien van opstelplaats warmtepompunit en mogelijkheid voor wasmachine en/of droger.

Bijgebouwen:
* ruime privé berging op gezamenlijke achter terrein;
* 2 parkeerplaatsen op gezamenlijke achter terrein.

Bouwaard:
Appartement:
Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grondvloer betonvloer, betonnen verdiepingsvloeren, onderschoten kap gedekt met riet.

Berging:
Traditioneel opgetrokken in houten stijl- en regelwerk, betonvloer en platdakconstructie afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

Isolatie:
Het appartement is voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie alsmede van HR++ isolerende beglazing. Het appartementengebouw wordt voorzien van zonnepanelen t.b.v. energieverbruik in de algemene ruimten welke op het platte dak worden aangebracht.

Verwarming en warmwatervoorziening:
Het appartementencomplex is voorzien van een bodemwarmtepomp welke per appartement stuurbaar is vanuit de warmtepompregelaar in het appartement. De verwarming bestaat uit vloerverwarming als hoofdverwarming en is per ruimte individueel regelbaar.

Diversen:
* op het appartement is een Woningborg Garantie aanwezig waardoor u zeker bent van de gestelde garantietermijnen;
* het complex is nog in aanbouw, informeer bij de makelaar naar de verwachte opleveringstermijnen;
* de technische omschrijving en eventueel aanvullende tekeningen zijn verkrijgbaar op ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 549.500,- - € 549.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 163 m² Inhoud 425 m³ Aantal kavels 1 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1
U kunt de brochure hier downloaden

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.