Terug naar de resultaten
De Hoogt
4724 DZ Wouw
Koopaanneemsom € 239.500,- tot € 569.500,- Verkocht
0164-685925

Kenmerken

Aantal kavels 26 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

PLAN DE HOOGT TE WOUW: 26 levensloopbestendige en duurzame nieuwbouwwoningen in Wouw

Informeer naar de beschikbaarheid via: info@helmigmakelaardij.nl, 0164-685925 of kom gerust even langs op ons kantoor aan de Dorpsstraat 107 te Halsteren en we...
Lees meer

Omschrijving

PLAN DE HOOGT TE WOUW: 26 levensloopbestendige en duurzame nieuwbouwwoningen in Wouw

Informeer naar de beschikbaarheid via: info@helmigmakelaardij.nl, 0164-685925 of kom gerust even langs op ons kantoor aan de Dorpsstraat 107 te Halsteren en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Rustig wonen in een landelijk gelegen dorp, in een groene omgeving, tussen de grote steden Bergen op Zoom, Roosendaal,
Rotterdam en Antwerpen… de ultieme combinatie!

HET PLAN
Op de locatie van het voormalige landbouwperceel van de familie Verbiest heeft Jawel Bouw een bijzonder plan ontwikkeld waarbij duurzaamheid en levensloopbestendigheid centraal staat.

Dit plan ademt rust, ruimte en luxe. Mooi ontworpen woningen gericht op de openbare ruimte en parkeren zoveel mogelijk uit het zicht. Een plek waar je kunt genieten van wonen én leven. Een park met een retentievijver, een mooi en in stijl aangelegd openbaar gebied welke een eenheid vormt met de inrichting van het plan met de vrijstaande villa’s ernaast.

Levensloopbestendig wonen in een plan dat ervoor is ontworpen aan de rand van Wouw en op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen.

‘De Hoogt’ te Wouw is kiezen voor rust, een gezellige authentieke dorpskern, groene omgeving, dicht bij grote steden en wonen in een levensloopbestendige duurzame woning.

WOUW
Wouw is een rustig dorp met een grotendeels nog een agrarisch karakter, gelegen tussende steden Roosendaal en Bergen op Zoom. Het dorp is één van de oudste plaatsen van de regio Breda en heeft een rijke geschiedenis die vandaag de dag bijna helemaal is verloren vanwege het geweld door de eeuwen heen.
Desondanks bevat Wouw tegenwoordig nog een groot aantal rijksmonumenten. Van het eens roemruchte kasteel van Wouw zijn alleen de fundamenten nog over, maar de gotische Sint-Lambertuskerk stamt uit eind 15e eeuw. Kenmerkend zijn de twee stenen waterpompen waarvan er een op de markt staat.

ARCHITECTUUR
Bouwen voor de toekomst! In een tijd van schaarste aan bouwgrond en nieuwe woningen, is het bijzonderdat er een plan wordt ontworpen waarbij alle woningen een volledig woonprogramma op de begane grond hebben.
De woningen in plan de Hoogt zijn zo ontworpen dat er veel vrijheid voor de toekomstige bewoners is om keuzes te maken voor de indeling.

Zo is bij diverse woningen de keuzemogelijkheid om de woonkamer aan tuin- of straatzijde te situeren. Verder bieden diverse typen extra slaapkamers op begane grond of verdieping.
Ondanks de vrijheid van indeling en de vele woningvarianten, zijn door de gekozen vormgeving en materiaalgebruik alle woningen “familie” van elkaar. De woningen worden opgetrokken in een stoere paars-rode baksteen met accenten in
strakke houten gevelvlakken.

DE VERKOOP VAN DIT UNIEKE PROJECT IN WOUW IS IN VOLLE GANG!

VRAAG DE BROCHURE AAN EN INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN BESCHIKBAARHEID!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 239.500,- - € 569.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 77 m² t/m 132 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 602 m² Start Verkoop 12-12-2018 Aantal kavels 26 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.