Terug naar de resultaten
Te koop
Klein-Molenbeek in Bergen Op Zoom 4661

Klein-Molenbeek

4661 Bergen op Zoom
Koopsom € 369.000,- k.k.
0164-685925

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Bergen op Zoom (Brabantse Wal) gelegen royale bouwkavel met een prachtig uitzicht op het dal van Molenbeek, voor het realiseren van een vrijstaande woning.

Wonen aan de rand van Bergen op Zoom met een prachtig uitzicht op het dal van Molenbeek.

Altijd al uw...
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Bergen op Zoom (Brabantse Wal) gelegen royale bouwkavel met een prachtig uitzicht op het dal van Molenbeek, voor het realiseren van een vrijstaande woning.

Wonen aan de rand van Bergen op Zoom met een prachtig uitzicht op het dal van Molenbeek.

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? U heeft nu de mogelijkheid om uw droom te realiseren!

In een rustige woonwijk aan de rand van Bergen op Zoom gelegen royale bouwkavel. Door de unieke ligging in een vriendelijke woonomgeving, woont u hier verrassend rustig. 

Wie kent het niet: fantaseren over het huis van uw dromen: voldoende ruimte binnen én buiten, in een mooie groene woonomgeving. En het liefst bepaalt u zélf de architectuur, de grootte van de woonkamer en de hoeveelheid slaapkamers. U bent in Klein Molenbeek te Bergen op Zoom één stap verwijderd van die droom!

Maar hoe gaat dat praktisch in zijn werk? Is zelf (laten) bouwen niet heel ingewikkeld? Nadat u de kavel heeft aangekocht, kunt u ervoor kiezen om uw huis zelf te (laten) ontwerpen en bouwen, graag adviseren wij u hierbij. Zelf (laten) bouwen geeft u een maximale invloed op het eindresultaat: een heel persoonlijke woning op maat en geeft u veel keuzevrijheid.

Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om meer informatie in te winnen via ons kantoor.

Zelf bouwen:

1. Aankoop bouwkavel
U laat de makelaar weten dat u interesse heeft. Van hem krijgt u deze informatiebrochure met onder andere een overzicht van de gemeentelijke randvoorwaarden en een kaveltekening. Welk deel van de kavel mag bebouwd worden, hoe hoog mag u bouwen en uit hoeveel verdiepingen mag uw woning bestaan? En wat is de gewenste stijl? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord.

2. Het voorlopig ontwerp
Als u definitief heeft besloten een bouwkavel te kopen, stapt u naar een architect van uw keuze, die -rekening houdend met de gemeentelijke randvoorwaarden- uw wensen naar een eerste ontwerp vertelt. Als aanvulling op die randvoorwaarden stelt hij een programma van eisen op. Waar komt welke ruimte, en hoe groot worden ze? In welke stijl wordt er gebouwd? Deze vragen, en vragen over zaken als materiaal- en kleurkeuzen, installaties en afwerking worden beantwoord. De gemeentelijke randvoorwaarden en het programma van eisen resulteren in een woning die op z'n plek is in de omgeving en uiteraard binnen uw budget past. Als het ontwerp in grote lijnen en naar tevredenheid af is, wordt het al snel aan de Welstandcommissie voorgelegd. Deze toetst uw plannen. Groen licht? Dan vult u samen met uw architect de details in.

3. Het definitief ontwerp en de bouwaanvraag
Langzaam verwordt het grof ontwerp tot een definitief ontwerp. Nu is het tijd voor de officiële bouwaanvraag. De gemeente bekijkt en beoordeelt de bestektekeningen, met daarin alle details van uw woning. Gelijktijdig met de aanvraag bouwvergunning vraagt u bij verschillende aannemers op basis van de bestektekeningen offertes aan. U selecteert nu een aannemer zodat u bij het verkrijgen van een vergunning ook meteen met de bouw kunt starten. Dat voorkomt oponthoud.

4. De bouw start!
De bouwvergunning is verleend en de aannemer geselecteerd. 
Met andere woorden: de bouwwerkzaamheden kunnen beginnen. In dit stadium houdt u zich, eventueel met uw binnenhuisarchitect, bezig met de gedetailleerde afwerking van uw woning. Mits u deze keuzes niet reeds bij het definitief ontwerp heeft gemaakt. U kiest een keuken en apparatuur, badkamer met sanitair en tegels, vloer-, wand- en plafondafwerking, enzovoorts.

5. Het eindresultaat: de oplevering!
De woning is af? Proficiat! De aannemer levert uw droomwoning op. Na de verhuizing kunt u in alle rust gaan genieten van uw net gerealiseerde droomhuis in Klein Molenbeek te Bergen op Zoom.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 369.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1990 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.