Terug naar de resultaten
Nieuw
Olmentuin - Tweekapper in Steenbergen 4651 RP

Olmentuin - tweekapper

4651 RP Steenbergen
Koopsom € 467.500,- v.o.n.

Omschrijving

VERKOOP IS GESTART!

U heeft er even op moeten wachten, maar het is zover: de kavels in de duurzame, energie neutrale wijk tussen het groen gaan in de verkoop!

Het zal u niet ontgaan zijn: de maatregelen omtrent het Corona Virus. Om deze reden kan de eerder geplande feestelijke start verkoop ter plaatse van de Wallevis in Steenbergen niet...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 104 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP IS GESTART!

U heeft er even op moeten wachten, maar het is zover: de kavels in de duurzame, energie neutrale wijk tussen het groen gaan in de verkoop!

Het zal u niet ontgaan zijn: de maatregelen omtrent het Corona Virus. Om deze reden kan de eerder geplande feestelijke start verkoop ter plaatse van de Wallevis in Steenbergen niet doorgaan.

Het is een spijtige situatie maar uw gezondheid en die van alle betrokkenen gaat voor!

Uiteraard willen we de verkoopbrochure wel graag met u delen zodat u zich verder kunt oriënteren op uw droomwoning in De Olmentuin.

Wij bieden u twee mogelijkheden om de brochure te ontvangen: digitaal en per post. Laat ons per mail of telefonisch weten hoe u de brochure wilt ontvangen. U kunt dit ook aangeven via de projectsite !

ALS JE IN AANMERKING WILT KOMEN VOOR 1 VAN DEZE KAVELS (AL DAN NIET MET WONING) DAN KAN JE JE INSCHRIJVEN TOT EN MET 30 MAART A.S.: GA NAAR DE PROJECTSITE OLMENTUIN.COM EN SCHRIJF JE IN!

Ons verkoopteam staat in ieder geval ten alle tijde voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over dit bijzondere plan. Gewoon even naar ons bellen of mailen!

Als voorbeeldwoning op kavel 24 hier de 2-onder-1-kap woning (inclusief de grondprijs)
De schetsen van deze woning zijn slechts het vertrekpunt voor uw droomhuis.
Door het basisontwerp kunt u uw eigen plan maken wat het ultieme eindresultaat oplevert.
Uniek veel vrijheid in het ontwerp van uw woning. Vrije keuze in de materialisatie van uw woning. Volop keuzemogelijkheden in de hoofdvorm en indeling van de woning. Kortom u krijgt een woning die past bij het karakter van de Olmentuin.


OLMENTUIN: DE MENS ALS VERBINDING

Olmentuin te Steenbergen wordt een duurzame, energieneutrale wijk tussen het groen. Een unieke nieuwbouwwijk waarbij men alle nodige voorzieningen op het gebied van onder andere zorg, winkels en cultuur binnen bereik heeft. Ook kunnen de bewoners kiezen tussen gezellig koffie drinken in de knusse straten van de stad, of rustig genieten van de vlinders en vogels die afkomen op de speciaal daarvoor geselecteerde beplanting in de gezamenlijke tuin met kas. Dat is de droom die de initiatiefnemers van de Olmentuin voor ogen hebben met het plan dat zij aan de Olmendreef willen realiseren.

ZOMAAR EVEN EEN AANTAL HIGHLIGHTS VAN DE OLMENTUIN:

- Planet
- Waterhuishouding
- Voorzieningen
- People
- Eetbaar park
- Dorpse sfeer
- Natuurlijke materialen
- Gebruik omgeving
- Profit
- Energieneutraal
- Kringlopen
- Samenhang
- 34 woningen
- Flora & fauna
- Levensloopbestendig

DE AMBITIE

De ambitie is om de Olmentuin meer te laten zijn dan een uitbreiding van Steenbergen. Het dorpse karakter van Steenbergen dient in deze uitbreiding letterlijk en figuurlijk tot uiting te komen. De gemeenschapszin dient hierbij geprikkeld te worden door de stedenbouwkundige invullingen. En de invulling van het groen en de omgeving. Deze moeten aanleiding geven tot gezamenlijke activiteiten en individuele acties voor de gezamenlijkheid.

Om deze gemeenschapszin te stimuleren is de ambitie om een deel van de uitbreiding aan te leggen als (semi)openbaar terrein waarop een gezamenlijke kas wordt geplaatst. In deze kas zal naast het kweken van gewassen ook ontmoeting mogelijk zijn. Naast de kas komt er ook een gezamenlijke kruidentuin en moestuin. De bomen, struiken en planten in het gezamenlijke gebied worden uitgevoerd als fruit en vrucht dragend.

Door een milieuvriendelijk en duurzaam beheer van de gewassen is de productie, welke deze gewassen bieden, biologisch. De biologische producten kunnen gebruikt worden om gezamenlijk te consumeren. Hierbij valt te denken aan de wijkappeltaart, wijkwijn, wijktomatensoep etc. Het plukken van de vruchten en het onderhouden van het groen is een gezamenlijke taak van de bewoners. Even als het onderhouden en schoonmaken van de gezamenlijke kas.

Eventueel kunnen deze voorzieningen uitgebreid worden met een aantal (boerderij-)dieren zoals kippen, een geit, konijnen etc. waardoor een kinderboerderij(tje) ontstaat. Een (ecologische)speeltuin voor de kinderen maakt het geheel af. In een dergelijke speeltuin kunnen kinderen spelen met natuurlijke speeltoestellen en invullingen in de omgeving zoals een vijver met staptegels, een vlot, hut van wilgentenen, balanceerbalken etc.

LOCATIE OLMENTUIN

Ten noorden van Bergen op Zoom ligt, deels op de uitlopers van De Brabantse Wal, Steenbergen. Het gebied is vooral polderland. Smalle, op dijken en met populieren omzoomde polderwegen meanderen door het gebied en maken het aantrekkelijk voor natuur-, fiets- en wandelliefhebbers.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 467.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 104 m² Perceeloppervlakte 340 m² Inhoud 500 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, vrijstaand steen en carport, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Steenbergen Sectie Y Perceelnummer 80 Oppervlakte 340 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring